HYYn järjestösektori

Ylioppilaskunnassa työskentelee järjestöasioiden parissa päivittäin useampi ihminen. Voit huoletta ottaa yhteyttä kehen tahansa alla olevista, vaikka et tietäisi tarkemmin, kenelle asiasi kuuluu. Toimiston väelle saa mieluusti kertoa myös, mitä mielestäsi ylioppilaskunnan pitäisi tehdä enemmän tai paremmin järjestöjensä eteen.

Muistathan ottaa yhteyttä erityisesti silloin, jos järjestösi käytössä olevassa ylioppilaskunnan tilassa ilmenee ongelmia tai remonttitarvetta.

Kaikki yhteystiedot löytyvät HYYn nettisivuilta.


Hallituksen järjestövastaava
HYYn hallituksessa on yleensä henkilö, jonka vastuualueena on ylioppilaskunnan järjestötoiminta. Hallituksen järjestövastaavalta voi kysyä mitä tahansa järjestötoimintaan liittyvää, koskee asiasi sitten ylioppilaskunnan järjestämiä koulutuksia tai järjestön toiminnan pyörittämisen perusasioita.

Talousjohtokunnan puheenjohtaja
Talousjohtokunta vastaa toiminta-avustusten ja järjestötilojen jaosta sekä tilojen väärinkäyttöä koskevista päätöksistä. Talousjohtokunnan puheenjohtajan puoleen kannattaa kääntyä siis silloin, kun asia koskee näihin liittyvää valmistelua tai päätöksentekoa.

Järjestöistä vastaava asiantuntija
Ent. järjestösihteeri. Järjestöasiantuntijan tehtävänä on huolehtia, että HYYn tarjoamat järjestöpalvelut toimivat ja ovat tarkoituksenmukaiset sekä vastata järjestöille tarkoitetuista tukimuodoista. Myös järjestöasiantuntijalta saa kysyä asioita - toimenkuvaan kuuluu antaa järjestöille neuvontaa ja tukea. Kysy järjestöasiantuntijalta vaikkapa yhdistyslaista sekä HYYn järjestötuista ja -palveluista.

Järjestöpalvelusihteeri
Järjestöpalvelusihteeri on se henkilö, joka palvelutoimistossa käsittelee järjestöjen tavaralainaukset, avainten noudot ja palautukset. Järjestöpalvelusihteeri vastaa parhaiten kysymyksiin järjestöpalveluiden käytännön asioista: Moneltako ne avaimet pitikään palauttaa? Miten siisti Alinan lattian pitää olla? Mistä saa puhtaita moppeja ja millainen johto tarvitaan kokoushuoneen videotykkiin?


Senast ändrad: Thursday, 5 August 2021, 11:11